БОН ТОН

ТЕАТАРСКИ БОН ТОН – ИЛИ КАКО ДА СЕ ОДНЕСУВАТЕ ВО ТЕАТАР Кога доаѓате во театар да гледате претстава Вие сте ПУБЛИКА. Тоа е различно од гледањето ТЕЛЕВИЗИЈА или КИНО. Пред Вас има живи АКТЕРИ. Тие најдобро играат кога Вие внимателно ги СЛУШАТЕ и ГЛЕДАТЕ. АКТЕРИТЕ се среќни кога реагирате на...

Tom Paker

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

Post with carousel

Dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, At accusam aliquyam diam diam dolore dolores duo eirmod...

Edin hara

Nonumy eirmod tempor invi labore et dolore. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ebum stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Peter

Nonumy eirmod tempor invi labore et dolore. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ebum stet...